Oravanpyörä pyörii taas

Oravanpyörä pyörii taas

Onpahan ollut syksy. Lomat ovat takana ja töissä puskee projekteja projektien perään kiihtyvällä tahdilla. Näin etäaikana niiden vetäminen ei ole herkkua, varsinkaan ei-tuttujen tiimiläisten kesken. Viime viikolla kun tuli laadittua suunnitelman suunnitelmaa - jolla pysytään suunnitelmassa - alkoi nine-to-five maistumaan hyvinkin happamalta.

Mutta hei, silloinhan on taottava kun rauta on kuumaa? Ja pitäisi olla tyytyväinen että on työpaikka? Varmasti näin. Eli ei muuta kuin huomenna maanantaina taas kuudelta ylös ja sama toistetaan sinne eläkeikään seitsemänkyppiseksi asti? 


Ei kiitos. Oravanpyörässä pyöritään vain juuri niin kauan kuin on pakko. Toki sitä ennen saa aika paljon töitä tehdä ja pitää säästöaste korkeana, jotta rahaa saa säästöön ja sijoittamiseen. Ja se iso palkinto seuraa sitten myöhemmin :)

// Lue lisää: Taloudellinen riippumattomuus

Kun työahdistus käy kovimmaksi niin musiikista saa hetkellisen helpotuksen. Syyskuun voimabiisiksi onkin itselle muodostunut Apulannan Lokin päällä lokki. Varsinkin yksi tietty kohta (2:06):

Koskaan ei oo tullu vastaan

Mitään yhtä paskaa kuin tämä mitä teen

Järjestelmäshokki, lokin päällä lokki

Toisistansa nokki joka repaleen"

Lokin Päällä Lokki, ApulantaMites sinä? Löytyykö voimabiisiä? Pyöriikö oravanpyörä taas vauhdilla? Onko vinkkejä välietapeiksi, joilla jaksaa tarvittavat vuodet töissä puurtaa?

-------------------------------
*Kirjoitus sisältää kumppanuusmainontaa*
Takaisin blogiinLisätietoja blogin mainonnasta.

-------------------------------
Seuraa blogia: Twitter // Facebook // Instagram // Blogit.fi // Bloglovin // Theblogjungle
-------------------------------

Kommentit

 1. Kiitos postauksesta jota kyllä valitettavan myöhässä kommentoin. Tajusin vasta, että näitä on mahdollista kommentoida.

  Osu ja upposi. Kohta 2:06 on pyörinyt päässä useampaan otteeseen viimeisten viikkojen ajan. Musta tuntuu, että ainoa rohto ainakin tähän omaan ruostuneeseen pyörään olisi vaihtaa lafkaa. Tai sitten etäkonttorin siirto jonnekkin aurinkoisemmalle mantereelle. Huojentavaa kuulla, etten ole fiilisteni kanssa yksin.. Olkoon voima kanssanne. (jedikäsiemoji)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista. Hienoa kuulla, etten itsekään ole ajatuksissani yksin. Vertaistuki on voimaannuttavaa :)

   Joskus vuosia sitten ajattelin naivisti, että lottovoiton osuessa kohdalle en varmaankaan jäisi töistä pois. Enpä. Ajat ovat muuttuneet, eikä vain niin etten enää lottoa. Kyllä, työ antaa elämälle myös sisältöä, mutta keksisin varmasti paljon järkevämpiäkin ajankäyttökohteita. Sellaisia, joita en uskalla edes tällä hetkellä ajatella. Tai jaksa, kun pyörässä juokseminen vie suurimman osan energiasta.

   On se jänne miten iän karttuessa tajuaa kaksi asiaa: terveys ja aika, molemmat niin paljon merkittävimpiä asioita ihmiselämässä kuin nuorena voi koskaan ymmärtää. Peace.

   Poista

Lähetä kommentti