Hyvää hävikkiviikkoa & Matsmart -15%

Hyvää hävikkiviikkoa & Matsmart -15%

Tällä viikolla (7-13.9.2020) vietetään jälleen valtakunnallista hävikkiviikkoa, jonka järjestää Kuluttaja-lehti.

"Hävikkiviikko haluaa nostaa ruoan arvostusta ja kertoa ruokahävikin vähentämisen tärkeydestä. Ruokahävikkiä syntyy ruokaketjun kaikissa vaiheissa, mutta kaikkein eniten kotitalouksissa. Tutkimusten mukaan eniten ruokahävikkiä syntyy yhden hengen talouksissa ja lapsiperheissä. Siksi tänä vuonna Hävikkiviikon erityisenä kohderyhmänä ovat kotitaloudet, joissa syntyy paljon ruokahävikkiä. Kampanjan teemana on ruokahävikki arjessa – keinot ruokahävikin vähentämiseen. Nyt on siis aika jakaa kaikki parhaat vinkit ruokahävikin pienentämiseen!"

Hävikkiviikkoa on vietetty jo vuodesta 2013 lähtien. Kampanja järjestetään tänä vuonna siis jo kahdeksatta kertaa peräkkäin.


Hävikkiviikko

Hävikkiviikon kunniaksi Matsmart tarjoaa -15% alennuksen uusille asiakkaille

Hävikkiviikkoon osallistuu myös Matsmart.

Kirjoitin hävikkiruokakauppa Matsmartista ensimmäisen kerran joulukuussa 2018 kirjoituksessa Hävikkiruokaa edullisesti - Matsmart.fi, samalla kun tein sieltä itse ensimmäisen tilauksen. Olen kirjoituksen jälkeen jatkanut Matsmartin asiakkaana tehden suuremman tilauksen noin 1-2kk välein. 

Matsmartin mukaan Suomessa kotitalouksien ruokahävikki on vuosittain arviolta jopa 120 – 160 miljoonaa kiloa, siis 20 – 25 kiloa henkilöä kohden. Ruokahävikin taustalla on muun muassa se, että tähteitä ei hyödynnetä ja parasta ennen -elintarvikkeita käsitellään usein kuin viimeisen käyttöpäivän tuotteita.


Matsmart hävikkiviikko


Hävikkiviikon kunniaksi kaikki Matsmartin uudet asiakkaat saavat nyt 15%:n alennuksen koodilla: HÄVIKKIVIIKKO (minimiostos 40€). Koodi voimassa 13.9 asti.-------------------------------
*Kirjoitus sisältää kumppanuusmainontaa*
Takaisin blogiinLisätietoja blogin mainonnasta.

-------------------------------
Seuraa blogia: Twitter // Facebook // Instagram // Blogit.fi // Bloglovin // Theblogjungle

Kommentit