Wype kokemuksia - 2kk kokeilujakso digilehtiä

Wype kokemuksia - 2kk kokeilujakso digilehtiä

Korona. Tekemisen puute. Tässä omalta osalta tilanne viimeisten viikkojen ajalta kesän jälkeen. Toisen aallon puskiessa päälle, olemme päättäneet pysyä perheenä omissa oloissamme ja yritämme keksiä miten illat saisi kulumaan erilaisilla viihdykkeillä. Harrastustoiminta kun on tällä hetkellä hetkellä varsin ohkaista.  Lenkillä ei jaksa joka ilta käydä ja sohva on tullut istuttua lyttyyn aikaisemmin esittelemieni ilmaisten suoratoistopalvelujen ansiosta. 

Samoin ilmainen 14pv jakso kirjoja ja äänikirjoja on jo hyödynnetty niin Storyteliltä kuin BookBeatilta.

Elokuvien, kirjojen ja äänikirjojen lisäksi on vielä yksi ajantappokategoria eli aikakauslehdet. Tähänkin kategoriaan löytyy peräti kahden kuukauden maksuton vaihtoehto:  WypeWype kokemuksia - mikä on wype?

Wype on Bonnier Publicationsin palvelu, jota he kutsuvat digilehtien noutopöydäksi. Lehdet kulkevat mukanasi siellä missä sinäkin. Wype-palvelun appin avulla voit lukea esim. kännykällä ja padilla seuraavien lehtien digiversioita:
  • Tieteen Kuvalehti
  • KUNTO PLUS
  • Tieteen Kuvalehti Historia
  • National Geographic
  • Kotimikro
  • Digikuva
  • Tee Itse
  • HISTORIA.

Miten Wype-palvelu toimii?

Rekisteröidy Wype-palveluun ja lataa Wype app mobiililaitteellesi Google Playstä tai App Storesta.Wype-palvelua voi käyttää jopa 5 eri laitteella, joten jakaminen koko perheen kesken onnistuu helposti. Tai riippuu tietysti perheen koosta.

Lehtiä voi myös ladata valmiiksi offline käyttöä varten eli silloin kun Internet-yhteys ei ole käytettävissä kuten ulkomailla tai lentokoneessa. Noh, tällä hetkellä tuo tarve on aika vähäistä.

Suosikkiartikkelit voi myös merkitä kirjanmerkillä jatkoa varten, jotta löydät artikkelin jatkossa helposti.

Wype käyttökokemuksia

Olen käyttänyt Wypea iltalukemisena parisen viikon ajan, lähinnä Tee Itseä ja KUNTO PLUSSAA (miksiköhän tuo tarvitsee huutaa?).

Ensin ajattelin appin olevan aivan torso, koska kun klikkasin haluamani lehden auki, jäi musta ikkuna päälle useammaksi sekunniksi...Mutta kyse onkin siitä, että lehti latautuu taustalla, joten pientä kärsivällisyyttä tarvitaan ennen kuin lukunautintoon pääsee käsiksi. Tässä on aivan varmasti myös verkkoyhteyden nopeudella vaikutusta, itselle ei valokuitumyyjä onnistunut kauppoja saamaan aikaiseksi.


Pienen alkulatauksen jälkeen lehdet on erittäinkin hyvin luettavissa ja mikä pararasta, näytön zoomaaminen kahdella sormella "nipistämällä" onnistuu erittäin jouhevasti. Ei pikselimössöä eikä nykimistä. Eli kyllä tälle palvelulle peukun voi antaa 👍
-------------------------------
*Kirjoitus sisältää kumppanuusmainontaa*
Takaisin blogiinLisätietoja blogin mainonnasta.

-------------------------------
Seuraa blogia: Twitter // Facebook // Instagram // Blogit.fi // Bloglovin // Theblogjungle

Kommentit