Instabank kokemuksia - korkeakorkoinen 0,95% säästötili

Instabank kokemuksia - korkeakorkoinen 0,95% säästötili

Koronavirus on nyt kaikkialla ja kaikkien huulilla. Italia laajensi liikkumisrajoitukset koskemaan koko maata ja Suomessa käsidesiä lotrataan enemmän kuin koskaan ennen. Työpaikoilla mietitään keinoja virusta vastaan taistelemiseksi; matkustamista on rajoitettu ja kätteleminen on monessa yhtiössä kielletty. Lisäksi tulevia vaikutuksia liikevaihtoon ja tulokseen pelätään, jos työntekijät sairastuvat, muista kuin ruokakaupoista häviävät asiakkaat ja tehtaitakin joudutaan mahdollisesti sulkemaan.

Epävarmuuden aikana ja varsinkin nyt pörssikurssien laskiessa saatat miettiä mikä olisi 100% riskitön, mutta silti parhaiten tuottava ja likvidi sijoituspaikka rahoillesi. Säästötili on tähän oiva vaihtoehto!

Instabank jatkaa vahvasti kärjessä kilpailussa parhaasta säästötilistä ja tarjoaa nyt kampanjatuotteena 0,95% korkeakorkoista säästötilivaihtoehtoa normaalin 0,80% säästötilin lisäksi.Instabank korkeakorkoinen säästötili - 2 tai 4 maksutonta nostoa vuodessa?

Moni perinteinen pankki on laskenut säästötilinsä koron lähelle tai jopa täysin nollaan. Instabank puolestaan ui vastavirtaan ja tarjoaa kahta täysin maksutonta säästötiliä, joista itselläni on tähän mennessä ollut tavallinen 0,80% vuosikorkoa tarjoava tili käytössä.

Avasin nyt korkeakorkoisen säästötilin ja siirsin kaikki säästöni ko. tilille.

Molemmat tilit tarjoavat 100.000 euroon asti riskitöntä sijoituspaikkaa säästöillesi, sillä Instabank kuuluu Norjan talletussuojan piiriin.

Tilit eivät eroa toisistaan muuten, kuin maksuttomien nostojen muodossa. Tavallisella säästötilillä nostojen määrää ei ole rajattu, kun taas korkeakorkoinen säästötili mahdollistaa Instabankin sivujen mukaan 2 ilmaista nostokertaa kalenterivuoden aikana.


Hieman hämmennyin kun itse sopimuksella nostot oli rajattu 4 kertaan. Aina parempi näin.


Joka tapauksessa, jatkossa salkkuraporteissa julkaisemani Instabank tarkoittaa tätä korkeakorkoista tiliä. Tarkoitukseni on kasvattaa käteispositiotani tasaisesti, joten kaksikin ilmaista nostokertaa vuodessa riittäisi minulle mainiosti.


-------------------------------
*Kirjoitus sisältää kumppanuusmainontaa*
Takaisin blogiinLisätietoja blogin mainonnasta.

-------------------------------
Seuraa blogia: Twitter // Facebook // Instagram // Blogit.fi // Bloglovin // Theblogjungle
Edellinen: Salkkuraportti 2.2020 - 76.086,19 € /  Seuraava: 
-------------------------------

Kommentit

 1. Toinen vaihtoehto on bigbank. Se lukitsee kuitenkin rahat mutta tarjoaa isompaa korkoa. 4 vuotta ja 1.7%, 10 vuotta ja 2,45%.
  Itse laitoin molempiin, instabank kuitenkin enemmän jos tulee tarve rahoille tai haluaa osakkeisiin tai lainoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Kyllä, määräaikaiset tilit ovat toki vaihtoehto, mutta itse haluan pitää rahat likvideinä tällaisia aikoina.

   Poista

Lähetä kommentti