Identiteettivarkaudet kuriin: F-Secure Total kampanjakoodilla -50%

Suoja sinulle, laitteille ja kodillesi: F-Secure Total -50%

Viime BlackFridayna unohdin yhden merkittävän asian ostoslistaltani: tietoturvan.

Jos sinulle on termit VPN ja IoT tuttuja ja olet huolissasi identiteettivarkauksista, verkko-ostosten ja verkkoon kytketyn jääkaappisi turvallisuudesta tai haluaisit surffata anonyymisti verkossa IP-osoitteesi piilottaen niin minulla on sinulle erittäin hyviä uutisia. Sinun ei tarvitse odottaa seuraavaan BlackFridayhen vaan saat edullisen suojan itsellesi ja kaikille kodin laitteillesi jo nyt!

Suomalainen F-Secure on kyberturvallisuuden edelläkävijä kolmen vuosikymmenen ajalta. Se on auttanut kymmeniä tuhansia yrityksiä ja miljoonia ihmisiä puolustautumaan erilaisia verkossa vaanivia uhkia vastaan. Nyt F-Securella on varmastikin koronan saattelemana sama kampanja kuin BlackFriayna päällä, jolloin saat heidän parhaan "all-inclusive" TOTAL tuotteen puoleen hintaan. Tähän oli pakko tarttua.

Kampanjatarjous voimassa linkin kautta vain 30.3.2020 asti (syötä koodi alennuskoodi-kenttään):

F-Secure Total

Premium-luokan tietoturvapaketti F-Secure TOTAL

F-Secure TOTAL on 30 vuoden kokemukseen pohjautuva premium-luokan tietoturva­paketti sinulle, laitteille ja kodillesi! Se sisältää seuraavat ohjelmat:
 • F-secure FREEDOME VPN. Suojaa yksityisyytesi. Vaihda virtuaalinen sijainti. VPN piilottaa todellisen IP-osoitteesi käyttämiltäsi palveluilta. Edes Internet-palveluntarjoajasi ei näe, mitä teet verkossa. Voit myös katso maarajoitettua sisältöä muuttamalla virtuaalista sijaintiasi ja unohda "sisältö ei ole käytettävissä maassasi" -tyyppiset ilmoitukset. Suojaamattomissa julkisissa WiFi-verkoissa ulkopuolisten on helppo päästä käsiksi tietoihisi, mutta FREEDOME suojaa sinut myös avoimissa WiFi-verkoissa.
 • F-secure SAFE. Suojaa tietoturvasi ja yksityisyytesi. Pidä laitteesi turvassa viruksilta, troijalaisilta sekä kiristys- ja vakoilu­ohjelmilta. Hoida verkko-ostokset, käytä verkko­pankkia ja selaa internetiä huoletta. Suojaa koko perheen laitteet yhdellä tilauksella, ja aseta lapsillesi terveet käyttö­rajoitukset. SAFE suojaa tärkeitä kansioitasi ja estää kiristysohjelmia sieppaamasta niitä.
 • F-Secure KEY. Suojaa sinua ja muistaa kaikki sala­sanasi ja PIN-koodisi. Oletko koskaan unohtanut sala­sanaasi tai henkilö­tunnustasi? Tai korttisi PIN-koodia? Onko verkko­pankkiin kirjautumisessa ollut ongelmia mobiili­laitteella, tai ärsyttääkö luotto­kortti­tietojen kaivaminen maksun yhteydessä? F-Secure KEY auttaa! Voit tallentaa kaikki tärkeät tunniste­tietosi yhteen luotettavaan sala­sanojen­hallinta­ohjelmaan ja käyttää niitä nopeasti ja vaivattomasti suosikki­palveluihin kirjautumiseen tai turvalliseen maksamiseen verkossa.
 • F-Secure SENSE. Suojaa kaikki kotisi älylaitteet. Erikseen hankittava SENSE-tietoturvareititin antaa sinulle nopean WiFin suojaten samalla kaiken nettiselaamisen kotonasi. Se estää haitalliset sivustot ja muut uhat sekä suojaa kaikki verkkoon yhdistetyt laitteet hyökkäyksiltä.
  Alla olevalta videolta saat tiivistettynä selville mistä TOTAL paketissa on kysymys.  Kerron käyttökokemuksia TOTAL paketista myöhemmin, mutta jos tietoturva huolettaa, niin F-Secure TOTAL yhdistää maailman parhaat sinua suojaavat sovellukset yhteen ja samaan tilaukseen. 

  Kampanjatarjous voimassa linkin kautta vain 30.3.2020 asti:

  -------------------------------
  *Kirjoitus sisältää kumppanuusmainontaa*
  Takaisin blogiinLisätietoja blogin mainonnasta.

  -------------------------------
  Seuraa blogia: Twitter // Facebook // Instagram // Blogit.fi // Bloglovin // Theblogjungle

  Kommentit