Lentoapu kokemuksia - jopa 600 eur korvaus per matkustaja

Lentoapu kokemuksia - jopa 600€ korvaus lennon myöhästymisestä, peruuntumisesta tai ylibuukkauksesta

Oletko koskaan ollut lennolla, joka lähti myöhässä, oli kokonaan peruttu tai ylibuukattu ja jäit lähtöportille ihmettelemään mitähän sitä tekisi seuraavaksi? Tai oletko turhaan odottanut matkatavaroita laukkuhihnalla, eivätkä ne koskaan tulleetkaan?

Itse olen ollut vastaavassa tilanteessa kerran ja tunne ei ollut mukava. Varsinkaan kun kyseessä oli häämatka. Mutta niin kuin elämässä yleensä, kaikki kääntyi parhain päin. Lopulta pääsimme myöhässä määränpäähän ja saimme tavaramme parin päivän kuluttua. All good. Mutta - en silloin tiennyt että olisin voinut hakea korvauksia - jopa kolme vuotta matkan jälkeen! Ja olisimme voineet saada korvauksia yhteensä 1200 eur ja vieläpä ilman vakuutuksia.

Nyt tiedän ja kohta sinäkin tiedät mikä on helpoin tapa hakea korvauksia ja vieläpä ilman riskiä!

Lentoapu - kun lento on myöhässä tai ylibuukattu

Lentoapu kokemuksia - lentoapu hakee ilmaiseksi korvaukset puolestasi

Nykysääntöjen mukaan lentomatkustaja voi saada jopa 600 euron korvauksen, jos tämä on viimeisten 3 vuoden aikana ollut lennolla, joka on peruttu, ylibuukattu tai saapunut määränpäähänsä yli 3 tuntia myöhässä.

Lentoapu on Tanskassa vuonna 2014 perustettu kuluttajaoikeuden alalla toimiva yritys ja oman alansa lainsäädännön huippuasiantuntija. Lentoapu auttaa lentomatkustajia Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa saamaan korvauksen silloin, kun heidän lentonsa on ollut myöhässä, peruttu tai ylivarattu.  Palvelu hoitaa kaiken yhteydenpidon lentoyhtiöihin, jotka usein suhtautuvat korvauksen maksamiseen yksityishenkilöille varauksellisesti. Kuluttajan voi olla vaikeaa saada lentoyhtiöltä korvausta ja yleensä kuluttaja ei edes halua korvauksia lähteä oikeusteitse hakemaan, sillä oikeusprosessi kustannuksineen voi olla vaikea hahmottaa. Lentoavun missiona on siksi auttaa tavallisia ihmisiä saamaan oikeutta ja vastaanottamaan korvauksia suurilta lentoyhtiöiltä.

Tähän mennessä palvelun avulla on autettu yli 125 000 lentomatkustajaa korvauksen saamisessa. 
Lentoapu työllistää nykyisin yli 60 työntekijää.

Lentoapu henkilökunta

Lentoapu on kuluttajalle ilmainen - palkkio maksetaan vain mahdollisesta korvauksesta

Korvaushakemuksen lähettäminen Lentoavulle ei maksaa mitään. Hakemuksen jälkeen lentoapu ryhtyy välittömästi toimiin lentoyhtiötä vastaan. Jos he voittavat eli olet oikeutettu saamaan korvauksia lennon myöhästymisen, peruuntumisen tai ylivarauksen johdosta, lentoapu perii 30 prosentin palkkion – muutoin minkäänlaista kustannusta ei sinulle synny. Hakuprosessi on siis sinulle riskitön. 

Jos puolestaan olet oikeutettu korvaukseen, siirtää Lentoapu lentoyhtiöltä saamansa korvauksen (vähennettynä 30% palkkiolla) suoraan tilillesi.Lentoapu korvaushakemus - lento myöhässä?


Lentoapu korvaushakemus - lento myöhässä tai ylibuukattu?


Jos siis olet ollut kolmen viimeisen vuoden aikana lennolla, joka on ollut:
  • myöhässä
  • peruttu
  • ylibuukattu
ja et ole hakenut aiemmin korvauksia niin tee se nyt!

PS. Omasta häämatkasta on aikaa 15+ vuotta :)Lentoapu kokemuksia - hae korvauksia lennon myöhästymisestä-------------------------------
*Kirjoitus sisältää kumppanuusmainontaa*
Takaisin blogiinLisätietoja blogin mainonnasta.
-------------------------------
Seuraa blogia: Twitter // Facebook // Instagram // Blogit.fi // Bloglovin // Theblogjungle
-------------------------------

Kommentit