Komplett Bank Mastercard kokemuksia - bonusta ostoksistasi

Komplett Bank Mastercard kokemuksia - vuosimaksuton luottokortti bonusohjelmalla


Artikkelissa Luottokorttien kuluissa on eroa - vertaile ja tiedosta piilokulut kirjoitin luottokorttien kokonaiskuluista. Samalla avasin miten olen saanut hyviä kokemuksia Mobify appin kautta laskujen maksamisesta ja 0,3% maksutapaedun hyödyntämisestä.

     // Rekisteröitymällä Mobifyyn bonuskoodilla Eurotarkka saat 5eur aloitusbonuksen 

Kirjoituksen pohjalla olleessa vertailussa luottokorttien todelliset vuosikorot olivat välillä 8,9% - 23,2%. Varsin moni kortti sisälsi myös kuukausi tai vuosimaksun. Vertailussa oli mukana lähinnä suomalaisten pankkien tarjoaman luottokortit. Entäpä jos kurkistaa Suomen rajojen ulkopuolelle? Löytyykö sieltä vertailukelpoista tai jopa taloudellisesti järkevämpää luottokorttia kuin mitä suomalaiset pankit tarjoavat?

Verkkotutkimusmatkailu päätyi lopulta Norjaan ja erittäin mielenkiintoiseen tuttavuuteen: Komplett Bank Mastercard. Kortti on täysin kuukausi- ja vuosimaksuton, antaa pitkän korottoman ja kuluttoman maksuajan sekä kerryttää bonuksia jokaisesta tekemästäsi ostoksesta. Hain korttia pankin suomenkielisiltä sivuilta ja ensimmäiset kokemukset ovat hyvinkin positiivisia.


Komplett Bank Mastercard kokemuksia


Komplett Bank Mastercard: yksi luottokortti - monta etua

Komplett Bank Mastercard -luottokorttiin liittyy monenlaisia etuja, jotka tekevät siitä lähes ylivoimaisen vaihtoehdon korvaamaan perinteisen suomalaisen pankin luottokortin. Ja varsinkin silloin, kun tarkoitus ei ole käyttää kortin varsinaista luotto-ominaisuutta lainkaan, vaan pyrkimyksenä on maksaa luottokorttilasku aina kerralla pois.

Tärkeimmät Komplett Bank Mastercardin edut:
 • Bonusohjelma: Luottokorttiin kuuluu bonusohjelma, jossa kerrytät bonuspisteitä tekemistäsi ostoksista. Verkko-ostoksista saat 2 % ja muista ostoksista 1 %. Bonuksia voi käyttää luottokorttilaskun maksamiseen ja niitä kertyy maksimissaan 200 eur vuodessa.
 • Vuosimaksuton, korotonta maksuaikaa jopa 50 päivää: Kortissa ole vuosi- tai kk-maksuja. Lisäksi mikäli maksat luottokorttilaskusi kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, et joudu maksamaan ostoksistasi lainkaan korkoa. Korotonta maksuaikaa voit saada parhaimmillaan 50 päivää.
 • Maksuttomat käteisnostot: Voit tehdä automaattinostoja ympäri maailmaa ilmaiseksi.
 • Kattavat vakuutukset: Luottokortti sisältää kattavan vakuutuspaketin, jonka avulla varmistat ostostesi turvallisuuden (henkilöllisyysvarkausvakuutus,  matka- ja peruutusvakuutus, ostoturvavakuutus). 
 • Luottoraja jopa 10.000 eur ja korkovapaata maksulykkäystä ostoksillesi.
 • Vapaavalintainen PIN-tunnusluku luottokorttihakemuksen yhteydessä.

Komplett Bank Mastercard -kortin hakeminen

Komplett Bankin luottokorttia haetaan verkossa Komplett Bankin omilla sivuilla. Hakemus on yksinkertainen ja nopea täyttää eikä hakemisesta tai kortin käyttöönotosta synny kuluja. Korttia voi hakea kuka tahansa yli 20 -vuotias, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Luottokorttisopimus allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Itse sain hyväksytyn sopimuksen jälkeen kortin käyttööni seuraavan viikona aikana kun sunnuntaina tein hakemuksen.

Kortti on toiminut itsellä moitteetta ja tulee jatkossa toimimaan pääasiallisena luottokorttina varsinkin tarjoamansa bonuksen ja vakuutusten vuoksi. Eli jopa 2% bonukset talteen ensin luottokorttia käyttämällä ja sitten luottokorttilasku maksuun Mobifyn kautta, jotta sieltä saa 0,3% maksutapabonuksen.


Komplett Bank Mastercard kokemuksia
Komplett Bank Mastercard kokemuksia-------------------------------
*Kirjoitus sisältää kumppanuusmainontaa*
Takaisin blogiinLisätietoja blogin mainonnasta.
-------------------------------
Seuraa blogia: Twitter // Facebook // Instagram // Blogit.fi // Bloglovin // Theblogjungle
-------------------------------

Kommentit

 1. Hyviä suosituksia, olen toiminut niiden mukaan runsaan vuoden.
  Mobifyn kohdalla erehdyin kerran, jokaisesta laskusta ei saa 0,3 % bonusta. Siellä tulee raja vastaan, josta kerrotaan esittelysivua myöhemmin.
  Olisi myös kannattanut suosituksesi mukaan säästöjen osalta siirtyä norjalaisesta ruotsalaiseen pankkiin. Norjalainen laskee talletuskorkoaan jo toisen kerran ja taas kesken kalenterivuotta. Ruotsalainen taas ei ota tällä hetkellä uusia tallettajia.

  VastaaPoista
 2. Komplett bankin luottokortin maksutapahtumissa on ollut paljon virheitä. Tankkaus maksut on veloitettu minulta ja tuttaviltani kahteen kertaan ainaskin abc:lta tankatessani. Asian selvittelyyn on mennyt paljon aikaa. Olen ratkaissut ongelman niin, etten käytä enää komplett bankin korttia tankkauksiin vaikka bonukset jäävätkin saamatta. Lisäksi komplett pankki ”hukkasi” kortille tulleen palautuksen. Aikaisemminkin nämä palautukset ovat näkyneet - merkkisinä ja on vaatinut yhteydenottoa pankkiin jotta palautukset on saatu korjattua + merkkisiksi. Jos seuraat tilitapahtumia aktiivisesti ja sinulla on aikaa reklamaatioitten tekemiseen, niin voin tästä huolimatta suositella korttia bonusten vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Kortti toiminut moitteitta, joten en ole törmännyt vastaavanlaiseen ongelmaan bonuksien suhteen. Toki aktiivisella käytöllä tuo vuoden 200 eur bonusraja tulee äkkiä täyteen, mutta mielelläni tuollaisenkin summan vuodessa hyödyntää. Korttihan itse on maksuton.

   Poista

Lähetä kommentti