Kilpailuta ja löydä edullisin puhelinliittymä

Eurotarkan puhelinliittymävertailu on avattu


Puhelinliittymä on yksi niistä nykyajan kuukausittaisista menoista, joista on vaikea ellei mahdotonta päästä eroon.

Onneksi GSM-liittymä on esimerkiksi asuntolainaan verrattuna verrattain helppoa ja nopeaa kilpailuttaa eri operaattorien välillä. Asuntolainaa varten tarvitset tiedot tuloista ja menoista, viimeisimpien kuukausien tiliotteet, palkkalaskelmat ym. Puhelinliittymän kilpailutusta varten tarvitset käytännössä vain puhelinnumeron ja osoitetietosi.

Mistä löytyy halvin puhelinliittymä?

Mikä on halvin liittymä juuri tällä hetkellä? Miltä operaattorilta saisi reilun ja edullisen 4G-liittymän, jossa on nopea (100Mb) data. Mitä maksaa 5G-liittymä? Mikä on täysin rajattoman liittymän hinta ja mitkä operaattorit tarjoavat kyseistä vaihtoehtoa? Entäpä se paljon mainostettu kuuden euron simmi, mitä se sisältää ja miten se vertautuu muiden operaattorien liittymiin nähden?

Edullisen liittymän metsästystä varten olen laatinut Eurotarkan puhelinliittymävertailun. Löydät sieltä kätevästi ja kootusti aina ajan tasaiset hinnat kaikilta Suomen ykkösoperaattoreilta: Moi, DNA, Elisa, Saunalahti ja Telia.

Liittymien vertailu löytyy osoitteesta: www.eurotarkka.com/p/liittymavertailu.html sekä etusivun valikosta PUHELINLIITTYMÄT alta.

PS. Saatat olla kiinnostunut myös:


-------------------------------
Seuraa blogia: Twitter // Facebook // Instagram // Blogit.fi // Bloglovin // Theblogjungle
-------------------------------

Kommentit

Lähetä kommentti