Eurotarkka-blogi täyttää 1v

Ensimmäinen vuosi takana talousblogin pitämistä


Sanovat että aika rientää, kun on hauskaa. Ja oikeassa ovat. Eurotarkka-blogi on nyt saavuttanut yhden vuoden iän ja se tapahtui yhdessä hujauksessa.

Vuodessa on tullut tehtyä 96 blogikirjoitusta ja sivulatauksia on kertynyt reilut 100.000.

Eurotarkka 1v

Vuoteen mahtuu kaikenlaista. Iltalehden haastattelu oli harvinaista herkkua. Mieleenpainuvin kokemus oli kuitenkin se, kun sain sähköpostiini pitkän viestin lukijalta, joka kiitti vuolaasti blogin antia ja sen hänelle aiheuttamaa herätystä. Erityisesti hän nosti esille kirjoitukset:
Kiitos sinulle vielä viestistä ja kaikkea hyvää tulevaisuutta varten!

Omalta kohdalta merkittävintä koko blogin pitämisessä on sen tuoma itse aiheutettu tilivelvollisuus. Alleviivasin tätä Kolmevuotissuunnitelma: 100.000 eur -kirjoituksellani. Vaikka 100.000 euroon on vielä matkaa, on vuoden aikana sijoitusvarallisuus kuitenkin kasvanut salkkuraporttien mukaan 36.233,56 € --> 57.239,88 € = 21.006,32 €. Joku voisi sanoa, että "ei paha".

Kiitos ja kumarrus sinulle lukijani! Toivottavasti vierailet jatkossakin blogissani!

Syntymäpäiväterveisin!

- Eurotarkka
-------------------------------
Seuraa blogia: Twitter // Facebook // Instagram // Blogit.fi // Bloglovin // Theblogjungle
-------------------------------

Kommentit

 1. Itse olen mennyt aina enemmän ne pienet menot kuin se tulojen maksimointi edellä, sillä haluan kuitenkin nauttia nykyhetkestäkin. Osa-aikatyöläisenä huomaan kuitenkin, että jopa täysin vieraat ihmiset katsovat asiakseen kommentoida rahatilannettani ja kommentti tuntuu olevan aina se sama: "koita pärjätä,kyllä sä vielä sen oikean työn löydät". Olen kumminkin onnistunut 27 ikävuoteen mennessä keräämään 50 000e nettovarallisuuden,mikä varmasti monen mielestä kuulostaa pieneltä, mutta itse olen tyytyväinen. Enkä toivottavasti koskaan "pääse niihin oikeisiin töihin"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista!

   Taidat viitata kymmenen kultaisen säännön kohtaan 4 eli Maksimoi tulosi? https://www.eurotarkka.com/2019/01/10-taloussaantoa.html. Tehokkainta varallisuuden kasvattaminen säästäjäsijoittajalle on luonnollisesti polttaa kynttilää molemmista päistä. Minimoida menot ja maksimoida tulot. Toki kenenkään ei tule polttaa itseään siinä samalla.

   50.000 eur on varsin mukava nettovarallisuus. Jos tämä on kuitenkin vain esim. asuntolainan lyhennyksellä saavutettu, on tietysti riskinä että asunto ei todellisuudessa olekaan sen arvoinen kuin on arvioinut siinä vaiheessa kun se pitäisi realisoida. Esimerkiksi viimeksi tuli luettua tämä tapaus: https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000006195447.html. Toki 46.000 eur pikavippejä kertoo sitten myös toista tarinaa ja se taas kuuluu sääntöön nro 1. Pysy erossa huonosta velasta.

   Poista
  2. Juu tokikin suunta on tästä vain eteenpäin, mutta omassa tavoiteaikataulussa ollaan. Mielenkiintoista aina lueskella muidenkin ajatuksia aiheesta, toivottavasti jatkat samaan malliin!

   Poista
 2. Onpa ollut itsellä hiljaista taas blogirintamalla niin jäänyt myös lukematta muiden postauksia. Onnea ensimmäisestä vuodesta! Lukijamääräkin aktiivisella blogilla kiitettävä verrattuna omaan blogiini :) Hyvää tekemistä

  VastaaPoista

Lähetä kommentti