BookBeat kokemuksia - ilmainen kirjasto taskuusi 2 viikoksi

BookBeat kokemuksia - ilmainen kirjasto taskuusi 2 viikoksi

Kesä, kirja ja kärpäset. Ja kännykkä? Oletko kuten minä ja aktivoidut kesällä lukemaan aivan eri tavalla kuin arjen kiireen keskellä?

Kirjat-osiossa olen esitellyt lukemiani kirjoja, jotka kaikki enemmän tai vähemmän liittyvät blogini aiheisiin: säästäminen, sijoittaminen ja oman talouden hallinta. Kesä on kuitenkin parasta aikaa lukea myös sitä ei niin sivistävää kirjallisuutta ja antaa aivojen kunnolla levätä vaikka rikosromaanin parissa. Mutta entäpä kun tämä lukuhimo iskee mökillä tai matkoilla, jolloin kirjastopalveluita ei ole saatavilla? 

Onneksi nykyteknologia tuo kirjaston taskuusi. Yksi palveluista on BookBeat, joka on mainostanut lähiaikoina ahkerasti myös televisiossa. Niinpä päätin viime kuun puolella, että sitten kun kesäloma vihdoin koittaa, testaan palvelua itse.

Rekisteröidyin siis BookBeat palvelun ilmaisen 14 vuorokauden koejaksoon.


Mikä on BookBeat?

BookBeat on digitaalinen kirjasto, jossa on saatavilla laaja valikoima kirjoja ja äänikirjoja. Voit kuunnella tai lukea niitä milloin ja missä tahansa kännykällä tai tabletilla. BookBeatin käyttäjänä luet ja kuuntelet kirjoja rajoituksetta niin paljon kuin haluat kuukausimaksua vastaan. 

Palvelua voit kokeilla 14 vuorokautta ilmaiseksi.Miten BookBeat toimii?

1. Rekisteröidy. Täytä tietosi (nimi ja s-posti sekä luottokorttitiedot).
    Huom! Jos lopetat tilaukseksi ennen ilmaisen koejakson päättymistä, sinulta ei veloiteta mitään.
2. Lataa BookBeat-sovellus App Storesta tai Google Playstä.3. Siinä se. Poimi sovelluksen etusivulta suosituimmat kirjat, käytä sovelluksen kategorioita tai etsi suoraan haluamaasi teosta palvelun hakutoiminnoilla.


BookBeat kokemuksia

Muutaman päivän käytön jälkeen olen yllättynyt siitä, kuinka hyvin palvelu oikeasti toimii.

Vaikka erilaisia ruutuja tulee päivässä tuijotettua enemmän kuin tarpeeksi, ja vaikka oikean kirjan tuntumaa ei voita mikään, niin e-kirjan lukeminen on itse asiassa varsin miellyttävää. Nykyään tulee luettua muutenkin blogipostauksia ja artikkeleita niin paljon kännykän ja tabletin kautta, joten miksei kirjaakin.

Ehdoton positiivinen kokemus on myös ollut äänikirjat, joita en aikaisemmin ole juuri lainkaan harrastanut. Olen itse matkapahoinvoivaa tyyppiä, jolloin liikkuvassa autossa / junassa lukeminen ei vain luonnistu. Nyt puolestaan linja-autossa voi tehdä jotain järkevää - Mielipidemaailman kysymyksiin vastaamisen lisäksi. Kirjoja voi myös ladata valmiiksi offline-tilaan, jolloin ne ovat käytettävissä myös paikoissa, joissa ei ole wifiä saatavilla. Itse stressaan lomamatkoilla aina siitä, kuinka paljon mobiilidataa tulee käytettyä, joten tämä on ehdottoman hyvä tapa varmistaa, ettei yllättäviä laskuja tule.

Aivan ehdoton plussa palvelussa on valikoiman laajuus. Esimerkiksi viimeiseksi Kirjat-osiossa esittelemäni Timothy Ferrissin neljän tunnin työviikko löytyy palvelusta äänikirjana. 


Mitä BookBeat maksaa ja onko se hintansa arvoinen?

BookBeatin hinta on tätä kirjoitettaessa 16,90 €/kk. Lisäksi käyttäjätilin voi jakaa koko perheen kesken, jolloin jokainen lisäprofiili maksaa 4,90 €/kk. Toisin sanoen, kahdelta käyttäjältä kuukauden rajaton käyttöoikeus kirjoihin ja äänikirjoihin yhteishintaan 21,80 €.

Onko tämä summa paljon vai vähän? Kuluvan viikon suosituin kirja on Michelle Obaman Becoming.


Tämän yksittäisen kirjan hinta on tällä hetkellä kivijalkakirjakaupassa 24,95 €. Tietysti sillä olettamalla että ylipäätään on saatavuutta. Tähän suhteutettuna, BookBeatin hintaa voi pitää varsin edullisena.

Onko sinulla kokemuksia BookBeatin käytöstä?
-------------------------------
*Kirjoitus sisältää kumppanuusmainontaa*
Takaisin blogiinLisätietoja blogin mainonnasta.
-------------------------------
Seuraa blogia: Twitter // Facebook // Instagram // Blogit.fi // Bloglovin // Theblogjungle
-------------------------------

Kommentit

  1. Yep, kokemusta on :)
    https://pennijenni.blogspot.com/2019/02/vuosi-bookbeatissa-mita-maksoi-paljonko.html

    VastaaPoista

Lähetä kommentti