Envestio - vakuudellisia yrityslainoja vain nopeimmille

Envestio - uusin projekti rahoitettiin vajaassa tunnissa

ENVESTIO on osoittautumassa huijaukseksi (24.1.2020) - lue lisää täältä!

Esittelin helmikuussa yrityskohteiden joukkorahoitusmarkkinapaikan nimeltä Envestio. Envestio tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa lyhytaikaisiin vakuudellisiin yrityslainoihin. Tarjolla on ollut esimerkiksi energia-, kiinteistö- ja kierrätysprojekteja ja osassa projekteissa tuotot ovat olleet jopa yli 20%.

      //Lue lisää: Envestio - sijoita yrityslainoihin

Olen odottanut kuumeisesti uutta kohdetta, sillä tämän kuun selvästi aikaisempaa suuremman lisäinvestoinnin joukkorahoituskohteisiin olen päättänyt tehdä nimenomaan Envestioon. Rahat olen siirtänyt hyvissä ajoin odottamaan investointimahdollisuutta. Uudet kohteet menevät niin nopeasti että uuden kohteen auetessa ei varoja enää välttämättä kerkeä Envestioon siirtämään ennen kuin se on jo kokonaan rahoitettu. Siitäkin huolimatta että rahat siirtyvät saman päivän aikana jos aamulla tekee talletuksen.

Tänään sitten vihdoin näin sähköpostiin pingahtavan tiedon uudesta sijoituskohteesta. Kello oli 13:49. Valitettavasti olin tuolloin pitämässä sisäistä koulutusta. Mieli teki ehdottaa aikaista teknistä taukoa kuukauden sijoitusten hoitamiseksi kerralla kuntoon, mutta en kuitenkaan niin tehnyt vaan jatkoimme sovitusti klo 14:45 alkavaan taukoon asti. 

Tauolla hirveällä kiireellä Envestion portaali auki....

FUNDED. 

Prkl.  


Tämä on ollut Envestion huonoin puoli, sillä sivut kyllä toimivat moitteetta, projektit ovat mielenkiintoisia ja todella tuottavia, mutta niitä on valitettavan vähän. Toisaalta se kertoo siitä, että projektit myös valitaan huolellisesti luottotappioiden minimoimiseksi. Vielä enemmän se kertonee siitä, että muutama muukin sijoittaja pitää kohteita tuottavina ja riskin arvoisina. Enkä oikein heitä tästä voi syyttää.


Onnea siis kaikille niille 648 sijoittajalle, jotka 463,70 euron keskimääräisellä sijotuksellaan vetivät tällä kertaa pidemmän korren. Minimisijoitus Envestioon on muuten vain 1 eur.

Ensi kerralla saattaakin sitten koulutuksessa seurata yllättävä tekninen tauko, kun kouluttaja juoksee puhelimen kanssa vessaan. Menkööt silloin "hätä ei lue lakia" -kategoriaan.PS. Ethän sinä lisää tuskaani aloittamalla sijoittamista Envestioon. Jos nyt kuitenkin niin aiot tehdä niin rekisteröitymällä alta saat itsellesi 5€ bonuksen lisäksi 0,5% bonuksen sijoituksillesi, jotka olet tehnyt 270 päivän aikana rekisteröitymisestä.
-------------------------------
*Kirjoitus sisältää kumppanuusmainontaa*
Takaisin blogiinLisätietoja blogin mainonnasta.
-------------------------------
Seuraa blogia: Twitter // Facebook // Instagram // Blogit.fi // Bloglovin // Theblogjungle
-------------------------------

Kommentit