Tällä palvelulla keskimäärin 500 € vuosisäästö vakuutuksista

Ulkoista vakuutustesi kilpailutus ammattilaiselle

Vakuutusmaksut ovat monessa kotitaloudessa suuri menoerä, joten niiden säännöllinen kilpailuttaminen voi tuoda merkittäviä säästöjä. Kilpailuttaminen kannattaisikin tehdä vuoden-parin välein.

Oletko kuitenkin kuten minä? Koet vakuutusten kilpailuttamisen hyvin epäinnoittavana - lähes hammaslääkärin ajanvarauksen veroisena asiana - jonka voi tehdä sitten joskus myöhemmin. Etkä sitten lopulta kilpailutusta tee, koska siihen ei vain tule ryhdyttyä. Silti joka kerta kun maksat vakuutuslaskua tuntuu siltä, että maksatkohan turhasta ja saisikohan samoilla ehdoilla olevan vakuutukseen jostain halvemmalla.


Itse olen käytännössä aina vaihtanut vakuutusyhtiötä vain tarjouskampanjan perässä: "kaskovakuutus puoleen hintaan", "kodin irtaimistovakuutuksesta -30% kotivakuutuksen yhteydessä" ym. Vakuutusyhtiöiden uusasiakashankinta tehdäänkin hyvin usein juuri tarjouskampanjoiden avulla. Niiden hyöty jää valitettavasti asiakkaalle vain yhden vakuutuskauden mittaiseksi samalla kun indeksikorotukset nostavat vuosi vuodelta passiivisen asiakkaan vakuutusmaksuja. Vanha totuushan kuuluu, että vanhimmat asiakkaat ovat yritykselle yleensä kaikkein kannattavimmat ja maksavat kaikkein kalleinta hintaa. Ei mikään yritys laske asiakkaan hintoja ilman syytä.

Olin vuoden vaihteessa juuri tässä tilanteessa eli halusin kilpailuttaa kaikki kotitaloutemme vakuutukset kerralla. Tutkailin vaihtoehtoja ja törmäsin sattumalta itselle aiemmin tuntemattomaan suomalaiseen palveluntarjoajaan, jonka avulla on mahdollista säästää vakuutuksista sekä rahaa, aikaa että vaivaa sillä:

1. He kilpailuttavat ja vertailevat vakuutukset puolestasi.
2. Maksat vain ensimmäisen vuoden toteutuneesta säästöstä palkkion. Ei säästöä, ei maksua.

Ladies and gentlemen, palveluntarjoajan kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen Eurotarkka ylpeänä esittää: nopea, luotettava ja tehokas palvelu kotitalouden vakuutusten kilpailuttamiseen: Vakuuttava.fi.

HUOM! Olen sopinut Vakuuttava.fin kanssa, että kampanjakoodilla "Eurotarkka" saat 5% alennuksen meklaripalkkiosta! Tämä tarkoittaa että Vakuuttava.fin palkkio ensimmäisen vuoden säästöstä on vain 45% normaalin 50% sijaan.


vakuuttava kilpailutus

Vakuuttava.fi - asiakkaan puolella ja puolesta

Mistä palvelussa on kyse ja miten se toimii?

Ensinnäkin täytyy todeta että Vakuuttava.fi on kotimainen ja täysin kotimaisessa omistuksessa oleva vuonna 2015 perustettu yritys. Palvelu perustettiin siitä yksinkertaisesta syystä - minkä ainakin itse voin allekirjoittaa oikeaksi - että vakuutusten kilpailutus on kuluttajalle liian vaikea ja työläs prosessi. Ja vakuutusyhtiöt kiittävät.

Vakuuttava.fin tarkoituksena on aidosti auttaa asiakasta ja antaa hänelle mahdollisuus ulkoistaa vakuutusten kilpailutus ja vertailu alan ammattilaisille. Aidon kilpailutustilanteen aikaansaaminen kun vaatii useita yhteydenottoja eri vakuutusyhtiöihin ja vakuutustarjousten vertailu puolestaan vakuutusalan osaamista. Ja näitä kahta asiaa kotitalouksissa harvemmin on liikaa: aikaa ja vakuutustermien tuntemusta. Kaiken lisäksi Vakuuttava.fin palvelussa ei ole lainkaan kiinteää palkkiota, vaan maksat palkkion vain saavutetuista ensimmäisen vuoden vakuutusmaksusäästöistä. Luonnollisesti jos säästöä ei tule - ei tule palvelun käytöstä veloitustakaan.


vakuuttava kilpilutus


Mitä vakuutuksia voi kilpailuttaa?

Palvelu mahdollistaa yksityispuolen kaikkien vakuutuslajien kilpailutuksen:
 • kotivakuutukset
 • ajoneuvovakuutukset
 • henkilövakuutukset
 • eläinvakuutukset
 • metsävakuutukset
 • venevakuutukset


Mitkä vakuutusyhtiöt ovat mukana?

Vakuuttaja.fi kilpailuttaa kaikki kahdeksan vakuutusyhtiötä, jotka toimivat kokonaisvakuuttajina Suomessa. Näin voit olla varma että kilpailutus on kattava:

 • LähiTapiola
 • IF Vakuutus
 • Pohjantähti
 • Folksam
 • POP Vakuutus
 • Turva
 • Fennia
 • OP Vakuutus

Mikä on vakuutusmeklari?

Vakuutusmeklarin eli vakuutuksenvälittäjän tehtävä on puolueettomana toimijana auttaa asiakasta vakuutuksien osalta. Vakuutusmeklari suorittaa vakuutusten kilpailutuksia asiakkaan valtuutuksella ja valvoo prosessin aikana asiakkaan etuja. Vakuutusmeklarina voi toimia vain sellainen yritys tai henkilö, joka on hyväksytty Finanssivalvonnan toimesta vakuutuksenvälittäjärekisteriin. Rekisteriin hyväksytään vain ammatillisesti riittävän pätevät henkilöt tai yritykset.

Vakuutusmeklari kilpailuttaa kaikki vakuutusyhtiöt, varmistaa parhaat hinnoittelut sekä etsii parhaat asiakkaan riskejä vastaavat vakuutukset. Vakuutusten kilpailutuksessa vakuutusmeklari huomioi esimerkiksi vakuutusten merkittävimmät eroavaisuudet, sisällöt sekä maksuperusteet. Vakuutusmeklari on itsenäinen sekä puolueeton toimija toisin kuin vakuutusyhtiöiden myyntihenkilökunta ja asiamiehet, jotka toimivat vakuutusyhtiön lukuun.

Vakuuttava.fi meklaripalvelun tarjoaa MK Meklarikeskus Oy.

Miten Vakuuttava.fi käytännössä toimii?

Palvelun toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen, kuten alla olevasta kuvasta käy ilmi:Toisin sanoen:

Mene sivustolle www.vakuuttava.fi
 1. Lisää kaikkien kotitalouden täysi-ikäisten nimet, henkilötunnukset, sähköpostiosoitteet sekä mahdolliset ammattiliitot.
 2. Valitse nykyiset vakuutusyhtiö(t)
 3. Kirjoita mahdolliset lisätiedot kuten esim. ajoneuvon vuotuiset ajokilometrit "audi/25000" tai kilpailutuksesta pois jätettävät vakuutukset.
 4. Anna puhelinnumerosi
 5. Muista kampanjakoodi Eurotarkka ja saat 5% alennuksen meklaripalkkiosta!Lomakkeen lähetyksen jälkeen Vakuuttava.fi toimittaa kaikille kotitalouden täysi-ikäisille jäsenille sähköiset sopimukset sähköposteihin allekirjoitettaviksi.

Kun sopimukset on allekirjoitettu - aloittaa Vakuuttava.fi kilpailutusprosessin, jonka jälkeen palvelun tarjoava vakuutusmeklari vertailee tarjoukset puolestasi ja saat lisäksi asiantuntijan suosituksen. Vakuutustarjoukset vertaillaan mm. vakuutusturvien, vakuutusmäärien, omavastuiden sekä vakuutusmaksujen perusteella.

Merkittävä etu Vakuuttava.fi:ssä on se, että sinun ei tarvitse ilmoittaa tietoja useaan kertaan moneen eri paikkaan. Alan ammattilainen käy läpi puolestasi vakuutusten sisällöt ja tekee vertailun sekä ehdottaa parasta vaihteohtoa. Ratkaisun teet lopulta kuitenkin sinä.

Mielelläni kuulen kommenttikentässä minkälaisia säästöjä olet palvelun kautta saanut ja löytyykö itse palvelusta risuja tai ruusuja yleisesti jaettavaksi!


------------------------------------
*Kirjoitus sisältää kumppanuusmainontaa*
Takaisin blogiinLisätietoja blogin mainonnasta.
-------------------------------------
Seuraa blogia: Twitterissä @Eurotarkka // Facebook // Blogit.fi // Bloglovin // Theblogjungle
-------------------------------------

Kommentit