Offerilla - säästöä lahjakorteilla

Offerilla - säästöä lahjakorteilla

Black Friday oli ja meni. Kuten Miten säästää joululahjoissa -artikkelissa kerroin, Black Fridaysta / Black Weekistä on muodostunut meidän perheelle joululahjojen hankkimisviikko. Tänä vuonna kävi valitettavasti niin, että en saanut joulun kalleinta lahjaa alennuksesta ostettua. Olimme ajatelleet ostaa lähisukulaiselle sykemittarin ja haluamamme malli ei alennuksessa missään koko viikkona ollut.


Saadessani taas varmaan sadannen XXL:n mainoskirjeen sähköpostiini, huomasin että oikea malli ja vielä oikean värisenä löytyy XXL:n valikoimasta hintaan 146 eur. XXL:n markkinointiosastolle pieni vinkki. Suosittelen kyllä rajoittamaan mainoskirjeiden määrää, niitä tuntuu tulevan päivittäin. Toki ristiriitaista lähettää viestiä kun itse sieltä ostamaan sorruin, mutta kukaan ei tuollaista pommitusta kauaa jaksa.

Jo periaatteesta en tyydy ostamaan normaalihintaisia tuotteita, vaan pyrin aina alennuskoodin jostain kaivamaan. Nyt salapoliisityö tuotti mielenkiintoisen tuloksen: Offerilla.comin, josta saa tällä hetkellä XXL:ään lahjakortteja. Toisin sanoen, voit ostaa 30 eur lahjakortteja 25 eurolla. Lisäksi saat nyt 10% alennusta koodilla tervetuloa10. Lahjakortteja voi ostaa useita ja käyttää kerralla ja ne on voimassa 30.11.2020 asti. Jos joka tapauksessa meinaat XXL:ssä asioida, on tämä mielestäni varsin järkiostos. Lasten kengät on monesti tullut tarjouksesta tuolta ostettua.XXLlahjakortti


Mikä ihmeen Offerilla?

Offerilla on Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka. Toimintamalli on sama kuin vähän aikaa sitten lopettaneella Grouponilla. Offerilla myy eri yritysten alennuslahjakortteja ja myytävien diilien tarjonta on laaja. Valikoimasta löytyy esimerkiksi Helsingissä, Tampereella ja Turussa vaihteleva määrä 50-90% tarjouksia mm.
  • kauneushoitoloista
  • kahviloista
  • ravintoloista (kaksi yhden hinnalla tarjouksia)
  • autopesuloista
  • kampaamoista
  • kuntosaleista ja muista palveluista.

Paljonko siis itse säästin?  Ostin 5 lahjakorttia (arvo yhteensä 150 eur) hintaan 125 eur ja tästä vielä 10 % alennus. Varsin hyvä säästö pienellä vaivalla!

Erityisen positiivista on se, että Offerilla on täysin suomalainen palvelu.

Muista koodi: tervetuloa10 niin saat 10% lisäalennusta.

-------------------------------------------------------------
*Kirjoitus sisältää suosittelun palveluun: Offerilla*
Takaisin blogiinLisätietoja blogin mainonnasta.
-------------------------------------------------------------
Seuraa blogia: Twitterissä @Eurotarkka // Facebook // Blogit.fi // Bloglovin // Theblogjungle
Edellinen: Hyvää itsenäisyyspäivää - velkakello tikittää /  Seuraava: Nordnet Smart - suursijoittajien tuote yksityissijoittajille
-------------------------------------------------------------

Kommentit

  1. Onpas kiva kuulla, että on tullut joku uusi tällainen kuponkipaikka vanhan tilalle. Itse käytin sieltä vanhasta kuponkeja todella paljon autopesuloista kampaamoihin ja huomasi, että säästi osassa pitkän pennin. Pitääpä ottaa tämä palvelu käyttöön ja kiva kuulla, että se on kotimainen kaiken lisäksi.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti