Nordnet Smart - suursijoittajien tuote yksityissijoittajille

Nordnet Smart - suursijoittajien tuote yksityissijoittajien saataville

Neljä vuotta sitten Nordnet mullisti sijoitusmarkkinat lanseeraamalla kuluttomat Superrahastot, jotka toimivat oman sijoitusstrategiani pohjana. Nyt Nordnet on ottanut seuraavan askeleen ja tarjoaa uusien Nordnet Smart -salkkujen avulla yksityissijoittajalle suursijoittajan tuotteen edullisin vuosikustannuksin (0,79 - 0,99 %). Mistä tässä on siis kyse?

Nordnet smart

Maailmanluokan sijoittamista. Automatisoituna.

Nordnetin sivujen mukaan Smart -salkut sijoittavat osakkeisiin, korkoihin, hyödykkeisiin, kiinteistöihin ja luottoihin. Sijoitukset on siis hajautettu eri omaisuusluokkiin ja tuhansiin arvopapereihin ympäri maailman ja ne:
  • on kehitetty tuottamaan paremmin kuin perinteiset rahastot
  • on kehitetty voittamaan vertailuindeksi pitkällä aikavälillä
  • toteuttavat automatisoitua ja systemaattista sijoitusstrategiaa, joka sopeuttaa sijoitukset markkinatilanteeseen tarjoten näin älykkäämpää, maailmanluokan sijoittamista ilman korkeita kuluja
  • arvioivat erityyppisten arvopapereiden suhdetta ja tasapainottavat riskiä jatkuvasti.
Nordnet tekee Smart salkkujen kanssa yhteistyötä J.P. Morganin kanssa, joka on yksi maailman johtavista investointipankeista. Huomionarvoista on, että vastaavia tuotteita on tarjottu aiemmin vain instituutiosijoittajille, mutta nyt ne ovat saatavilla myös suomalaisille yksityissijoittajille alkaen 15 euron minimimerkinnällä.

Smart -salkut tekee erityiseksi se, että ne eivät ole riippuvaisia pelkästään osakkeiden arvon kasvusta, vaan ne reagoivat automaattisesti muutoksiin markkinoilla. Eli jos korot nousevat tai osakemarkkinat laskevat, salkkuja säädetään, millä ajan mittaan pyritään lisäämään vakautta ja tuomaan parempia tuottoja.

Nordnet kehuu Smart -salkkujen olevan kokonaisvaltainen sijoitusratkaisu tarjoten globaalin ja kaikki pääomaluokat kattavan hajautuksen. Piensijoittaja ei välttämättä tarvitse muuta.

Alla on eri rahastojen kuvaukset:Jos kiinnostuit, kannattaa lisäksi katsoa alla oleva #rahapodin jakso 141: Nordnet Smart -salkut pähkinänkuoressa.


Aion jatkaa vielä oman strategiani mukaisesti sijoittamista Nordnetin Superrahastoihin, mutta huomioin jatkossa Smart -salkkujen tuomat mahdollisuudet hajauttamiseen. Seuraan myös mielenkiinnolla keskustelua Smart -salkkujen ympärillä. Mitä itse olet niistä mieltä?

Jos et ole vielä Nordnetin asiakas tai et tiedä mistä aloittaa, olen tehnyt step-by-step ohjeet kuinka arvo-osuustili Nordnetissa avataan. Löydät sen täältä: Näin pääset alkuun.


-------------------------------------------------------------
*Kirjoitus sisältää kumppanuusmainontaa*
Takaisin blogiinLisätietoja blogin mainonnasta.
-------------------------------------------------------------
Seuraa blogia: Twitterissä @Eurotarkka // Facebook // Blogit.fi // Bloglovin // Theblogjungle
Edellinen: Offerilla - säästöä lahjakorteilla /  Seuraava: Vuoden paras päivä
-------------------------------------------------------------

Kommentit