Eurotarkka valittu inspiroivaksi säästöblogiksi

Eurotarkka - yksi Suomen inspiroivimmista säästöblogeista

Näin lähestyvän joulun alla voi sanoa, että lahjoja on mukava antaa ja saada. Samoin on palkintojen kanssa. Eurotarkka blogi onkin saanut ensimmäisen palkintonsa, sillä se on valittu Talouteni.fi toimesta yhdeksi Suomen inspiroivimmista säästöblogeista vuonna 2018.

"Olemme jälleen perehtyneet suomalaiseen talousblogi maailmaan ja valinneet kaikkien loistavien blogien joukosta 25 inspiroivinta säästöblogia.

Talouteni.fi on käyttänyt huomattavasti aikaa blogien lukemiseen ja koonnut Suomen inspiroivimmat säästöblogit 2018 -listan. Listalta löytyy blogeja niin säästämistä aloitteleville kuin kovimmille pennin venyttäjillekin. Säästämistä voi harjoittaa kuitenkin monella eri tyylillä ja jokainen voi löytää listan blogeista jonkinlaista inspiraatiota.

Lue blogeista kuinka karsia turhat kulut pois arjestasi ja laita ylimääräiset rahat säästöön pahan päivän varalle taikka kerryttämään tulevaisuuden pesämunaa. Kaikki listaan valitsemamme blogit eivät ole ainoastaan rajoittuneet säästämiseen vaan mukana on myös blogeja, jotka kertovat esimerkiksi sijoittamisesta tai matkailusta säästämisen hengessä.

Säästäminen ja sijoittaminen ei missään nimessä ole vain mikään rikkaiden juttu, vaikka usein näin ajatellaan. Säästämisen pystyy aloittamaan kuka tahansa tuloista huolimatta. Jokaisen täytyy vain asettaa itselleen sopivat tavoitteet ja rajat niin kuka vain voi alkaa säästäjäksi."

Voit lukea lisää täältä: https://www.talouteni.fi/blogi/2018/11/suomen-inspiroivimmat-saastoblogit-2018

Kiitos Talouteni.fille valinnasta!

Säästöblogi


-------------------------------------------------------------
Seuraa blogia: Twitterissä @Eurotarkka // Facebook // Blogit.fi // Bloglovin // Theblogjungle
Edellinen: Miten säästää joululahjoissa? /  Seuraava: Kolmevuotissuunnitelma: 100.000 eur
-------------------------------------------------------------

Kommentit

Lähetä kommentti