Mestarien liigaa alennuksella

Mestarien liigaa alennuksella


Varoitus: Jos a) et pidä jalkapallosta b) olet aivan kyllästynyt puolisosi jalkapalloinnostuksesta c) olet juuri saanut puolisoltasi tiistai-illat itsellesi - älä lue enempää.

Mestarien liigaJoillain asioilla on niin paljon arvoa, että hinnallakaan ei ole suurta merkitystä. Itselle yksi tällainen asia on jalkapallo, tuo vihreän veran shakki, pelien kuningas. Todellinen koukuttuminen tapahtui jo pikkupoikana ja rakkaus lajiin ei kuole koskaan, vaikka nappulakengät on vaihtunut sohvaan jo monta vuotta sitten. Jos sinulla ei samanlaista paloa lajin pariin ole, niin en osaa tätä loputonta rakkauttani tarkemmin kuvata. Jos taas sinulla pulssi kohoaa joka kerta kun kuulet tutun hymnin ja sanat: "Die Meister, Die Besten, Les grandes équipes, The champions" ei minun edes tarvitse yrittää sinulle mitään tarkentaa, vaan meillä on sama tauti.
Viimeiset kaksi tiistaita ovat olleet omalta osaltani äärimmäisen raskaita. Elämästä on puuttunut jotain kaunista ja merkittävää, sisältö on ollut köyhempää kuin yleensä. Yle nimittäin joutui luopumaan Mestarien liigan oikeuksista kausille 2018-2021 ja oikeudet siirtyivät MTV:lle. Tämä puolestaan tarkoitti sitä, että  seuraavat kolme vuotta lähes joka tiistainen viikon kohokohta näkyisikin C Moren maksullisilla kanavilla. Outs. Tiedän että on keinoja katsoa otteluja ilmaiseksikin netin syövereistä, mutta itselle suomen kielinen kisastudio ja etukäteisanalyysit on niin suuri osa viihdettä, että haluaisin tiistaista perinnettäni jatkaa. 

Toki muistan mitä itse vähän aikaa sitten kirjoitin:

 "Ole tarkkana erilaisten luottokortilta suoraan veloitettavien kk-sopimusten kanssa (Netflix, Viaplay, Spotify ym.). Monesta yhtäaikaisesta palvelusta kertyy yllättävän suuri vuosilasku."

Eurotarkkana lähdinkin tietysti selvittämään onko mitään keinoa saada C Morea edullisemmin ja löytyihän se. C More tarjoaa Osuuspankin omistaja-asiakkaille C More Total OP -kestotilauksen 30% alennuksella hintaan 20,95 €/kk. Ensimmäinen kuukausi on ilmainen. 

Jos siis olet OP:n asiakas ja tiistai-illat ovat tuntuneet tyhjiltä, niin alla linkki josta pääsee rekisteröitymään. PS. nyt on keskiviikko ja pelit näkyvät tänäänkin. Aivan mahtavaa....


CMore

-------------------------------------------------------------
Seuraa blogia: Twitterissä @Eurotarkka // Blogit.fi // Bloglovin // Theblogjungle
-------------------------------------------------------------

Kommentit