Kuinka avata lapselle Nordnet arvo-osuustili?

Lapselle säästäminen ja sijoittaminen

Aikaisemmassa kirjoituksessani Kultalusikka suuhun lapselle käsittelin lapselle säästämistä ja sijoittamista. Tuntuu, että aina kun tässä aihepiirissä sivutaan lapsilisiä, aiheutuu siitä myrskyävää keskustelua puolesta ja vastaan. Ilta-Sanomien artikkelin kommenttikentästä asian voi hyvin todeta: Hurja laskelma: lapsesta voi tehdä miljonäärin sijoittamalla lapsilisät – vaurastuminen mahdollista aivan kaikilleSäästäminenhän voi toki olla muistakin varoista kuin lapsilisistä, joten ei takerruta nyt siihen.Olennaista lapselle sijoittamisessa on ymmärtää, että mitä aikaisemmin aloittaa, sitä kauemmin voi hyötyä korkoa korolle -ilmiöstä. Sijoitushorisontti kun lapsella on parhaassa tapauksessa vuosikymmeniä. Lisäksi kannattaa huomioida verotukselliset asiat, jottei ongelmia synny esimerkiksi lahjaverotuksen suhteen. Lapselle sijoittaessa onkin järkevää heti alusta alkaen tehdä se lapsen omalla nimellä avattavalle arvo-osuustilille, selkeää on myös avata lapselle oma pankkitili.

          // Lue lisää lapselle sijoittaessa huomioitavista asioista: Kultalusikka suuhun lapselle

Nordnet arvo-osuustilin avaus

Arvo-osuustilin avaaminen lapselle onnistuu hyvin yksinkertaisesti alla olevien ohjeiden avulla:

1. Lue lisää Nordnetin sivuilta ja aloita lapselle säästäminen.

Nordnet salkun avaus


--------------------------

2. Klikkaa "Avaa osake- ja rahastosalkku".

säästä lapselle--------------------------

3. Syötä lapsen tiedot: etunimi, sukunimi, henkilötunnus, kansalaisuus ja osoitetiedot.
Syötä huoltajan tiedot s-postiosoitteeseen ja puhelinnumeroon.--------------------------

4. Syötä lapsen pankkitilitiedot sekä verovelvollisuutta koskevat tiedot.


--------------------------

4. Valitse haluatko että Nordnet lähettää sinulle sopimuspaperit vai tulostatko ne.

5. Täytä sopimuspaperit, muista että molempien huoltajien tulee allekirjoittaa sopimus.

6. Liitä mukaan kopiot huoltajien henkilötodistuksista yhden henkilön oikeaksi todistamina, voitte myös todistaa toistenne todistukset oikeiksi.

7. Palauta sopimukset ilmaiseksi postitse niin saat puolestasi noin viikon kuluessa postitse kotiisi kirjautumistunnukset.

8. Kun olet päässyt kirjautumaan, voit Nordnetin palvelun kautta tehdä reaaliaikaisen rahatalletuksen lapsen salkkuun ja voit aloittaa arvopaperikaupankäynnin.

Ohjeet rahan siirtoon pankista Nordnetiin ja miten rahasto tai osakeostaminen tehdään löytyy aiemmasta artikkelistani Näin pääset alkuun.

--------------------------

Pienelläkin kk-summalla pääsee alkuun 

Kokeile Nordnetin säästölaskurilla kuinka pienelläkin summalla voit kartuttaa itsellesi merkittävän varallisuuden. Vain 50 € kuussa muuntuu reilussa 30 vuodessa yli 100.000 €:ksi keskimääräisellä 8% vuotuisella tuotto-odotuksella.

Säästälaskuri korkoa korolleToivottavasti ohjeista on sinulle hyötyä, lapselle säästäminen ja sijoittaminen kun on oikeasti yksinkertaista, kunhan vain saa arvo-osuustilin auki.

*Kirjoitus sisältää suosittelun palveluun: Nordnet.*
Takaisin blogiinLisätietoja blogin mainonnasta.

-------------------------------------------------------------
Seuraa blogia: Twitterissä @Eurotarkka // Blogit.fi // Bloglovin // Theblogjungle
-------------------------------------------------------------

Kommentit

  1. Hyvät ja arvokkaat neuvot! Ja omana esimerkkinä voin todeta, että vain 50€ kuussa voi monilapsisessa perheessä olla jo suuri summa niin silti voi sijoittaa esim 5€ kuussa ;) Aina kannattaa aloittaa niin isoin mitä lapsi siitä saa summan sijasta on oppi, että näinkin voi tehdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet oikeassa, pitäisi olla aiva varovainen kun kirjoittaa eurojen yhteydessä "vain" ja uskon itse samoin että talouskasvatus on tärkein oppi, jonka lapselle voi antaa, ei niinkään se x euroa rahaa vuonna y.

      Poista

Lähetä kommentti