Eurotarkka -blogi täyttää 1kk

Ensimmäinen kuukausi takana

Yksi salaisuus menestymisen takana on iloita pienistä onnistumisista, juhlia virstanpylväitä ja ammentaa niistä voimaa päivittäiseen tekemiseen.

Niinpä onnittelen nyt itse itseäni siitä, että blogini täyttää ensimmäisen kuukauden. Hyvä minä ja hyvä me! Blogin pitäminen on ollut tähän astisen elämäni parasta terapiaa, suosittelen lämpimästi. Eläminen taitaa todella olla ihmisen parasta aikaa.

Sivulatauksia on kertynyt yli 5.000 kpl yhdessä kuukaudessa, olen siihen enemmän kuin tyytyväinen. Jopa yllättynyt ja ylpeä. Muutama kommenttikin on rohkeammilta tullut, ne olen ottanut ilolla vastaan, ja mielelläni niitä enemmän vastaanotan. Tässä lupaus: jos sinulla on blogi, vastavierailu ja kommentti on taattu jos kommentin sinulta saan :)


Ehkä mieleenpainuvin kokemus menneeltä kuukaudelta on ollut, kun sain ensimmäisen kommentin ja vieläpä itse P.Ohatalta Valaistuminen Puuhamaassa -kirjoituksessani. Hän kun on kirjoituksessakin mainitun mukaisesti syyllinen siihen, että säästäminen, sijoittaminen ja korkoa korolle -ilmiö on tullut tutuksi. Pienet ilot ja elämykset voivat olla parhaita ja vielä ilmaisia ;)

Valitettavasti minulla ei ole ilmaisia ämpäreitä jakaa teille arvon lukijani, mutta halua kiittää että olette blogissani vieraillut. Niinpä: ISO KIITOS!


Eurotarkka täyttää 1kk


P.S. En aio onnitella itseäni jokaisesta kuukaudesta jatkossa, ehkä seuraava virtstanpylväs voisi olla 10.000 sivulatausta.

EDIT: 10.000 sivulatausta tulikin täyteen noin kahdessa viikossa tämän tekstin kirjoittamisesta, joten siirretään juhlia siihen kunnes 40.000 € sijoitusvarallisuuden raja on saavutettu.

---------------------------------
Seuraa blogia: Twitterissä @Eurotarkka // Blogit.fi // Bloglovin // Theblogjungle
---------------------------------------------------------------

Kommentit

  1. Mielenkiintoinen blogi, Sait musta seuraajan 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Olet kyllä edennyt omalla sijoittajaurallasi hirmuista tahtia ikään nähden. Onnittelut siitä ja menestystä jatkoon(kin)!

      Poista

Lähetä kommentti